Υπηρεσίες

Ενοικίαση Ποδηλάτου
01

Ενοικιάσεις ηλεκτρικών & απλών ποδηλάτων

Μια βόλτα στα Ιωάννινα θαυμάζοντας τα αξιοθέατα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα μέρη της πόλης. Είναι μια συναρπαστική πρώτη ματιά στην πόλη με εντυπωσιακά μνημεία και τις μυστικές γωνιές που συνήθως χάνουν οι επισκέπτες. Νοικιάστε ένα ποδήλατο στα Ιωάννινα και δείτε τι έχει αυτή η πόλη να σας προσφέρει. Εξερευνήστε τα Ιωάννινα με τον πιο γρήγορο, εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Ενοικίαση Ποδηλάτου
02

Ημερήσιες θεματικές εκδρομές με οδηγό

Εξερευνήστε την πόλη ακολουθώντας τις οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές που έχουμε σχεδιάσει. Περιηγηθείτε στα μνημεία της, αναμειχθείτε με τον κόσμο στα πάρκα και τις πλατείες, νιώστε την κεφάτη ατμόσφαιρα της πόλης όσο θα τη διασχίζετε πάνω στο άνετο ηλεκτρικό ποδήλατό σας, ακούγοντας τις ιστορίες του ποδηλάτη - ξεναγού. Χάρη στο ποδήλατο, η πρόσβαση στα διάσπαρτα μνημεία της πόλης γίνεται εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική. Ο ποδηλάτης - ξεναγός θα σας συνοδεύσει σε δρομάκια και άγνωστες γωνιές και θα σας αφηγηθεί τις ιστορίες που έχτισαν μια από τις όμορφες πόλης της Ελλάδας. Απολαύστε την με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Ενοικίαση Ποδηλάτου
03

Υπηρεσίες σχεδιασμού ποδηλατικών διαδρομών

Όλες οι διαδρομές που προτείνουμε είναι ψυχαγωγικές και σχεδιασμένες για όλα τα επίπεδα ποδηλατικής ικανότητας αλλά, αν θέλετε, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί, μια ξεχωριστή διαδρομή για εσάς και τους φίλους σας. Προτείνουμε σε όσους νοικιάζουν ποδήλατα τη διαδρομή που τους ταιριάζει με ή χωρίς ξεναγό. Διαδρομές σχεδιασμένες για «μοναχικούς καβαλάρηδες», για ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, μεγάλες ή μικρές παρέες. Αφήστε μας να σχεδιάσουμε την ιδανική διαδρομή, ειδικά για εσάς, ανάλογα με τις επιθυμίες, τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις σας.

Το καλάθι σας

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!